A teljes körű nagyvállalati igényeknek megfelelően az Xpandrive teljes infrastruktúrája cége saját szervertermében is elérhető, működéséhez internetelérés nem szükséges, így adatait nagy biztonságban, saját környezetében tarthatja.

Xpandrive PRIVATE CLOUD
INGYENES HASZNÁLAT
Xpandrive
Enterprise
Light
Xpandrive
Enterprise
PRO

Ezzel az opcióval letöltheti weboldalunkról az Xpandrive működéséhez szükséges csomagokat, amelyeket telepíthet a szerverein, és máris megkezdheti az Xpandrive lehetőségeinek kiaknázását. A csomag tartalmazza az Xpandrive használatához szükséges alapkészletet, azaz a Linux Kernel modult, a szolgáltatást kezelő programcsomagot és a konfigurációt segítő command line klienst.

Ezzel a csomaggal megkapja a teljes Xpandrive eszközkészletet, amely tartalmazza a mobil alkalmazást, illetve a webes konfigurációs felületet. A csomag mellé next business day email támogatással állunk rendelkezésére.

Ezzel a csomaggal megkapja a teljes Xpandrive eszközkészletet, amely tartalmazza a mobil alkalmazást, illetve a webes konfigurációs felületet. A csomag mellé 2 órás reakcióidővel, email támogatással állunk rendelkezésére.

Ingyenes

300 USD/hó

500 USD/hó

 • Nagy rendelkezésre állás és adatbiztonság

  Napjaink vezető tárolórendszerei különböző RAID fokozatokkal biztosítják a redundáns adattárolást, így egy esetleges háttértár-meghibásodást is képesek elviselni a szolgáltatás megszakítása nélkül. Az Xpandrive adattárolási mechanizmusa megengedi, hogy nem csak lokális diszkek között történjen redundáns tárolás, hanem több különálló fizikai rendszer között. Ezzel egy magasabb szintre kerül a rendelkezésre állás, hisz nem csak diszkkiesés ellen lehetséges védelem, hanem egy komplett gép (storage) kiesése sem zavarja meg a működést.

 • Dinamikus skálázhatóság

  A nagyvállalati tárolók átviteli sebessége gyorsabb diszkekre, esetleg SSD-re való átállással oldható meg. Az Xpandrive megengedi, hogy több gép párhuzamosan szolgáljon ki a storage clusterben, így (szemben a nagyvállalati tárolókkal) nem csak horizontálisan, hanem vertikálisan, azaz új node hozzáadásával is skálázható.

 • Kompatibilitás

  Az Xpandrive futtatásához nem szükséges a gépeket tanúsítvánnyal ellátni. Linuxot futtatni képes számítógépek, szerver konfigurációk széles skáláján működőképes out of box.

 • Költséghatékonyság

  Az esetek többségében szükséges új hardverek beszerzése a rendszer futtatásához, mivel a rendelkezésre álló gépek szabad kapacitása kihasználható, s igény esetén új gépekkel tovább bővíthető a kapacitás, ami egyúttal gyorsabb adatátvitelt, illetve magasabb rendelkezésre állást eredményez.

 • Egyszerű adminisztráció

  A rendszerrel szállított webes felületen gyorsan és egyszerűen lehet a rendszer állapotát felmérni, illetve módosítani. Az Xpandrive saját monitoring szolgáltatása garantálja, hogy minden esetleges hibáról az adminisztrátorok időben értesítést kapnak.

 • Kicsiknek és nagyoknak

  Az Xpandrive már egészen kis irodai környezetben is működőképes. Az irodai gépekből Xpandrive clustert építve megoldható, hogy az egyes üzletileg kritikus adatok egyszerre több gépen legyenek tárolva, ezzel nagyobb fokú biztonságot adva akár 3-4 desktop számítógépből álló környezetben is.
  A rendszer azonban sokkal nagyobb feladatok ellátására is képes. Egy lokális cloud szolgáltató számára ideális választás, hogy a virtualizált környezet tároló alrendszerét az Xpandrive segítségével akár 100 gépes nagyságrendben skálázza.

 • Geo-redundancia

  Tipikusan nagyvállalati környezetben használatos “shadow copy” szolgáltatás biztosítja, hogy a lokális adatváltozások deltái egy távoli rendszerre is továbbíthatóak, így biztosítva az offsite backup szolgáltatást. Az Xpandrive rendszerén ez nem csak egy egyirányú folyamat, a rendszer lehetőséget ad arra, hogy a távoli adatokat a túloldalon is elérhetővé tegyük, illetve módosíthassuk nem csak kettő, akár több site között a világ bármely pontján.